ÇTO EĞİTİM YARDIMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Perşembe, 25 Ekim 2018
ÇTO EĞİTİM YARDIMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Her yıl geleneksel olduğu gibi bu yılda Çumra Ticaret Odası, Çumra, Akören ve Güneysınır merkez ve köy okulları dahil 800 ilkokul öğrencisine kırtasiye seti desteğinde bulundu. Eğitime destek için hazırlanan paketler okullarında öğrencilere ,Çumra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Metin KURAL ve Yönetim kurulu’ nun katılımıyla teslim edildi.
“Eğitim İçin Yapılan Harcama Masraf Değil, Gelecek için Yakılan Işıktır”
Çumra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Metin KURAL yaptığı açıklamada;
“Her yıl eğitim desteklerini düzenli olarak yapılmasına büyük önem verdiklerini ifade ederek, bu yılda desteklerine devam ettiklerini belirterek, üst kuruluşumuz olan TOBB ve üyelerimizin destekleri ile her yıl olduğu gibi bu yılda Çumra, Akören ve Güneysınır merkez ve köy okulları dahil 800 ilkokul öğrencimize kırtasiye seti desteğinde bulunduk. Bilindiği üzere daha önceki yıllarda da çeşitli yardımlarla eğitime destek verdik. Biz ‘’EĞİTİM İÇİN YAPILAN HARCAMA MASRAF DEĞİL, GELECEK İÇİN YAKILAN BİR IŞIKTIR’’ düşüncesini benimseyip her alanda buna göre hareket etmekteyiz .Daha önce de bir çok kurs ve eğitim programlarını ilçemiz ile buluşturduk, buluşturmaya devam edeceğiz.
Yapılan yardımlarda bizden desteklerini esirgemeyen üyelerimizden gelen teşekkür mesajları ve sonsuz güvenden dolayı tüm üyelerimize tek tek teşekkürü bir borç bilirim. Siz kıymetli üyelerimizin destekleri ile Çumra’ mıza daha fazla fayda sağlamaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar dilerim’’ şeklinde konuştu.