ÇUMRA TİCARET ODASI KALİTESİNİ TESCİLLEDİ.
Salı, 21 Şubat 2017
ÇUMRA TİCARET ODASI KALİTESİNİ TESCİLLEDİ.

Yaklaşık 3 aydır devam eden TS-EN ISO 9001 kalite yönetim sistemi çalışmalarını sürdüren Çumra Ticaret Odası 10 Şubat 2017 de Çumra Ticaret Odası kongre salonunda yapılan bir törenle belgesini aldı.

Törene Çumra Kaymakamı Sayın Uğur KALKAR, Ziraat Odası Başkanı Sayın Süleyman AKBAŞ, Şöförler Odası Başkanı Sayın Himmet ÖNAY ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Çumra Ticaret Odası Başkanı Sayın Metin KURAL ‘’bu belgeyi almamızda bize destek olan başta ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı C.Dr Muzaffer KIRAÇ ve ekibine teşekkür ederiz, Odamız  Yönetim Kurulu, Meclis ve Çalışanlar olarak çok fazla emek harcamış ve bu emeğin sonucunu da kalite belgemizde taçlandırmış olduk. Bu belge Odamıza ve İlçemize hayırlı olsun ‘’dedi.

Törende söz alan Çumra Kaymakamı  Sayın Uğur KALKAR İse şunları belirtti;  ‘’Bu kalite belgesi sadece odamızın değil hepimizin göğsünü kabartmıştır. Yönetim de kaliteyi artırmak sistemli çalışmak kalkınmanın temel taşıdır. Odamız başta Yönetim Kurulu Başkanı Metin KURAL bey i ve çalışanları tebrik ederim’’ dedi.

Törenden sonra katılımcılara kurumsallaşma ile ilgili kısa bir sunum yapan Adn  eğitmenine teşekkür plaketi veren Çumra Ticaret Odası Genel Sekreteri Ahmet TEMİZ ise ‘’hedefimiz 5 yıldızlı oda olmak ,bundan sonra akreditasyon çalışmaları hız kazanacak ‘’dedi.