ÇUMRA TİCARET ODASI'NIN 2016 YILI RAMAZAN PAKETİ DAĞITILDI
Salı, 19 Temmuz 2016
ÇUMRA TİCARET ODASI'NIN 2016 YILI RAMAZAN PAKETİ DAĞITILDI

Çumra Ticaret Odası her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak yaptığı gıda yardımı paketi dağıtımını bu yıl da üyelerimiz ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Ramazan yardımları için konuşan Çumra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin KURAL;
Bizler’’ Komşusu açken tok yatan bizden değildir ‘’ diyen bir Peygamberin ümmetiyiz. Onun içindir ki her zaman Çumra Ticaret Odası olarak bölgemizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmakta ve elimizden geldiğince üyelerimizin de destekleri ile yardımlarımızı yapmaktayız. Bu yıl da Ramazan ayında 667 yardıma muhtaç ailelerimize ulaşarak Genel Sekreterimiz Ahmet TEMİZ in gözetiminde içerisinde muhtelif gıda maddelerinin bulunduğu yardım paketlerimizi ailelerimize teslim ettik.
Bu yardım faaliyetlerinde emeği geçen Çumra Ticaret Odasının Kıymetli bütün Üyelerine destekleri için teşekkür ederim şeklinde konuştu.