ÇUMRA TİCARET ODASI TOBB 72.GENEL KURULUN'DA
Salı, 17 Mayıs 2016
ÇUMRA TİCARET ODASI TOBB 72.GENEL KURULUN'DA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Mali Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ’ nun Başkanlığında TOBB Ekonomi ve TeknolojiÜniversitesinde gerçekleşti. Genel Kurula CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, bazı eski bakanlar, oda ve borsa başkanları ile diğer davetlilerin katıldı.

Bir önceki gün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOGAN ın da katılımı ile Hizmet Şeref Belgesi ve Takdim törenini gerçekleştirildi. Programda İş dünyası ile ilgili konulara değinildi.

Çumra Ticaret Odası; Yönetim Kurulu Başkanı Metin KURAL, Genel Sekreter Ahmet TEMİZ ve Ticaret Sicili Müdür Yardımcısı Harun AKAR ile katılım gösterdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Genel Kurulu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu esas zenginliğin girişimci ruh olduğunu ifade ederek, “Hedeflere ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan TOBB Başkanı ‘Türkiye hepimizin’ mesajı verdi.