ÇUMRA TİCARET ODASI 2. ETAP KOSGEB SERTİFİKALARINI VERDİ.
Cuma, 15 Ocak 2016
ÇUMRA TİCARET ODASI 2. ETAP KOSGEB SERTİFİKALARINI VERDİ.

EĞİTİM İÇİN YAPILAN HARCAMA MASRAF DEĞİL, GELECEK İÇİN YAKILAN BİR IŞIKTIR.

Metin KURAL Çumra Ticaret Odası Eğitime verdiği desteğe bir yenisini ekledi. Daha öncede Çumra da bir ilk olarak Kosgeb Destekli Uygulamalı Girişimcilik Kursu düzenleyen Çumra Ticaret Odası, 2. Kez düzenlediği Kosgeb destekli uygulamalı Girişimcilik kursunu da tamamladı ve kursiyerlere belgesini verdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Çumra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin KURAL şunları söyledi. ‘’Yıllardır Çumra olarak bu desteklerden faydalanamadık ve bu destekler hep bizim uzağımızda kaldı.Çumra Ticaret odası olarak bu desteği Çumraya getirmek ve halkımızın da bu imkanlardan faydalanmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu eğitimleri düzenlerken tek amacımız halkımızın da bu faaliyetlerden hakkını alması ve Çumra da bir farkındalık yaratmaktı. Bu tarz eğitimleri Çumra da ilk kez Çumra ticaret odası olarak biz düzenlemeye başladık ve inancımız şudur ki diğer kurumlarımızda bizim ilk adımı attığımız bu yolda Ç umramıza ışık tutmaya devam edeceklerdir. Çünkü Çumramız artık geleceğe güvenle ve heyecanla bakmakta , bu heyecana bizlerde gençlerimize bu ışığı tutarak destek olmaya devam edeceğiz.’’dedi. Konuşmasına şu şekilde devam eden Başkan KURAL; ‘’Ticaret odası olarak eğitime verdiğimiz önem ortadadır. Biz eğitim e yapılan harcamaları masraf olarak görmek yerine gelecek için yakılan bir ışık olarak nitelendirmekteyiz. Eğitim çalışmalarımız sürekli olarak devam edecektir. Bu değerli çalışmaların ortaya çıkmasında büyük önem taşıyan değerli üyelerimiz ve emeği geçen personellerimize teşekkürü bir borç bilirim’’dedi.